Zosia

Nebaví vás čítať nudné články, v ktorých sa nakoniec aj tak nič nedozviete? Na našom webe, sa vám nič podobné nestane. Píšeme mimoriadne pútavo a pochopiteľne.

Reklama patrí medzi dôležitú súčasť podnikania. Propagovanie vlastnej firmy prináša vyššie obraty a vytvára dobrý dojem zo značky, ktorú vlastníte. Niektoré druhy reklamy sú však cenovo nedostupné pre menších podnikateľov. Každý si však môže dovoliť formu reklamy prostredníctvom reklamných predmetov. Reklamnými predmetmi potešíte nielen svojich zamestnancov, ale aj obchodných partnerov, klientov, či potenciálnych zákazníkov. Medzi najobľúbenejšie reklamné predmety patria jednoznačne reklamné perá s potlačou. Sú totižto praktické, používať ich môže každý denne a nie je finančne náročné si ich dať vyrobiť.

podpis zmluvy

Na webovej stránke www.promodarceky.sk si môžete objednať reklamné perá s potlačou presne podľa Vašich predstáv. Môžete si vybrať kovové, plastové, hliníkové, korkové a dokonca aj bambusové perá. Ďalej si môžete dať potlačiť zvýrazňovače, ceruzky, pastelky, rollery, či puzdrá na perá. Samozrejmosťou je možnosť výberu z veľkého množstva farieb pier, no vybrať si môžete aj farbu náplne pera. Objednať si môžete mnoho ďalších promodarčekov za výhodnú cenu. Dajte si vyrobiť firemné reklamné tričká s výšivkou, nechajte si potlačiť hrnčeky, dáždniky, kľúčenky, kozmetiku, batohy, nákupné tašky, USB kľúče, počítačové myši, power banky, otvárače na víno a mnoho ďalšieho.

pero na stole

Potlač predmetov nie je určená výlučne na firemné účely. Je to aj zaujímavá forma darčeku. Urobte radosť priateľom na spoločnom výlete a venujte im tričko potlačené nápisom, ktorý im bude Váš spoločný zážitok navždy pripomínať. Rovnako tak môžete urobiť radosť bývalým spolužiakom na stretávke zo školy po 10 rokoch. Či už si objednáte potlač predmetov na reklamné účely alebo ako darček, v prípade objednávky nad 65€ máte dopravu úplne zdarma. Taktiež máte zdarma aj grafický návrh potlače. Nákup je veľmi jednoduchý a dodanie rýchle.